Ny i Borettslaget Solåsen

Velkommen som ny i Borettslaget Solåsenhands-2-ok-hand-1241594

På våre hjemmesider vil du finne informasjon vi håper vil komme deg til nytte som beboer i borettslaget. For at du skal slippe å leite i blide, gir vi deg her noen få stikkord om hva du vil kunne finne mer detaljer om andre steder.

Det å bo i et borettslag gir deg først og fremst mange fordeler og friheter. Samtidig setter det også noen krav til deg som beboer og nabo. Se egen artikkel om dette her. <–link??

Borettslagets vedtekter skal du allerede ha fått når du kjøpte leiligheten. Men du finner dem også ved å slå opp her.

Kabel-TV

Vi har avtale med kabel-tv-selskapet Get. Her får  vi tilgang til Get’s grunnpakke inkludert i husleien. Mer detaljer kan du lese om her.

Parkering

Beboerne har vedtatt at vi ønsker et bilfritt område. Derfor er det lagt begrensninger på innkjøring til leilighetene. Ber om at du respekterer reglene og også ber dine gjester om å gjøre det samme. Se her om parkeringsmuligheter på feltet.

Søppel og renovasjon

Det finnes søppelkonteinere ved alle husene. Vi følger Stavanger kommunes regler om kildesortering.  Vi kan risikere store ekstra kostnader dersom vi kaster feil søppel i feil konteiner. Se derfor mer om avfall og sortering her.

Nøkler

Nøkler til leilighetene er selvsagt den enkelts ansvar. Mister du nøkkelen, er det kun låsesmed som kan hjelpe deg inn. Ekstra nøkler kan imidlertid skaffes. Se mer om dette her.

Vedlikehold og ombygging av leiligheten

Frihet under ansvar. Du har stor frihet til å foreta opp-pussing og vedlikehold i leiligheten. Samtidig er det viktig å være klar over de begrensninger som finnes og hvilket ansvar du har når du foretar endringer på faste installasjoner som rør- og ledningsnett, våtrom, ventilasjon, vegger etc. Se mer om råd og tips om renovering og opp-pussing her.

Styret

Igjen – vi ønsker deg hjertelig velkommen til Borettslaget Solåsen. Finner du ikke alle svarene dine på våre hjemmsider er du hjertelig velkommen til å kontakte en av oss i styret. Her kan du for øvrig finne mer informasjon om styret og styrets arbeid.

talking-guys-1428187

(Sist endret 20. september 2009)